JIJ

Op zoek naar een antwoord of naar informatie?

Omdat je vastloopt in werk of privé. Je weet het even niet en je vraagt je af: waar of bij wie kan ik terecht? Je bent al een tijdje aan het ronddraaien in hetzelfde cirkeltje en je komt er niet uit. Je hebt al gegoogeld en gezocht naar mogelijke ondersteuning die jou helderheid kan bieden, maar de juiste ingang heb je nog niet gevonden. Want waar begin je? Kortom je wilt het anders, maar weet niet hoe.

WIJ

Coaching-platform

Het coaching-platform biedt jou ‘het voertuig’ om te komen van waar je nu staat naar waar je wilt zijn. Wij helpen je om je vraag helder te krijgen. Wij zijn experts in vragen stellen. Wij luisteren naar jouw thema’s en wijten met welke aanpak jij geholpen bent. Soms kan het zijn dat een antwoord per email voldoende is en anders bieden wij jou een traject op maat aan bij één van onze gespecialiseerde en ervaren coaches.  

GELOVEN

Wij geloven dat

-> Dat ieder mens in de kern heel is. -> Dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om te slagen. -> In onze kernwaarden: openheid, betrouwbaarheid, respect en veiligheid. -> Dat de kunst van leven is, hoe jij omgaat met wat er op je pad komt.

ZIJN

Wij zijn experts op het gebied van persoonlijke groei en organisatieontwikkeling.

Ons persoonlijk proces en levensweg liggen ten grondslag aan ons dagelijkse werk en leven. Wij zijn open, uitnodigend, warm en zakelijk. Wij ZIJN er voor jou.  

MISSIE

Onze missie is om je te helpen jouw ware potentieel vrij te maken

Dit zodat je bewust, vrij en met meer energie kunt leven.